Dobogós végeredmény a GD versenyen

Véget ért a Gábor Dénes Számítástechnikai Emlékverseny idei évada. A négyfordulós versenysorozat idei témája a környezetvédelem, környezettudatosság volt.

Iskolánkat az SZLKKings csapata képviselte a 9-10. osztályos korcsoportban. A csapat, melyet Vass Gréta, Mester Milán 9.C és Istvány Tamás 9.B osztályos tanulók alkottak, az összetett eredménylistán 192 pontot szerezve az országos második helyen végzett, csupán 8 ponttal lemaradva az első helytől.

A tanulók a különböző fordulók alatt sokat tanultak a 3D modellezés, Sway prezentációkészítés, játékprogramozás (JavaScript nyelven) témakörében. Az utolsó fordulóban pedig összegzésként, beépítve a korábbi munkáikat, egy bloggal egybekötött weblapot készítettek, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni: https://szlkkornyezetvedelem.wixsite.com/mysite

Nagyon szépen köszönöm a tanulóknak az áldozatos munkát, amit az egész évben tanúsítottak, kiemelve az utolsó fordulót, amit már a digitális tanrend idején, online konzultációk segítségével tudtunk megvalósítani!

Az ünnepélyes eredményhirdetésre szeptember 21-én kerül majd sor Szegeden.

Pacsuta Tibor
felkészítő tanár

Comments are closed.