LEGO-meglepetés fogadta az általános iskolásokat

Az alsó tagozatosok képviseletében negyedikes lányok és fiúk, Ragány Réka, Hornyák Marcell, Kozma Dorottya és Bartus Péter vették át pénteken azt a két óriási doboz Lego-csomagot, melyet egy szakmai beszélgetésnek köszönhetünk. Régóta tapasztaljuk, hogy az értő figyelem, a nyitott szív kommunikációja, a segítő szándék nagy dolgokra tesz képessé minket, embereket.

Februárban óvodánk részesült nagylelkű Lego-adományban, melynek kapcsán Kaszásné Tóth Judit intézményvezető asszony kiemelte, hogy intézményünk az alsó tagozaton is használja a LEGO termékeit a Legomatek foglalkozások keretében. A More to Math matematikai oktató készlet és építő szoftver játékosan fejleszti a problémamegoldást, az együttműködési készséget és az érvelés képességét, majd 3. osztálytól a LEGO robot szakkörbe is bekapcsolódhatnak a gyerekek.

A mondatokat értő figyelmével kísérte Magyari László, a LEGO Hungária Kft. dolgozója. A szavakat pedig tettek követték. Pályázatának köszönhetően két Play Box ajándékcsomaggal gazdagodott iskolánk.

A sokféle Lego elemből már pénteken megindult a hajóépítés, vízre bocsátás projekt. Kedden az első osztályosok is birtokba vették a Lego birodalmat.

Hálásak vagyunk az adományért, mely a LEGO Helyi Közösségi Szerepvállalás Programja keretében lehetővé teszi gyermekeink képességeinek sokrétű fejlesztését. Köszönjük Mező Bálintnak, a LEGO csoport magyarországi társadalmi szerepvállalásért felelős munkatársának pályázati koordináló tevékenységét!

Köszönjük, hogy az ajándék segítségével tovább fejleszthetjük iskolásaink logikai képességeit!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.