Középiskolai diáknap 2021 – a gazdag választék

A 2021. június 11-én, pénteken megtartott diáknap számos kiváló időtöltést biztosított. Többféle egyéni és csapatverseny várt a diákokra, koncert, közös éneklés, hintón kocsikázás színesítette a palettát.

A diákigazgató választás után a Ballagási teret a „Honfoglaló” csapatai vették birtokba.

A diákok az általuk választott sportversenyeken (foci, kosár, röplabda, ping-pong) is részt vehettek, melyek lezárásaként a várva várt tanár-diák mérkőzésekre is sor került.

A számítógépes játékok szerelmesei a League of Legends vetélkedővel mérhették össze tehetségüket, melyet az éppen nem versenyzők nagy kivetítőn elemezhettek. Az egésznapos jó hangulatot Votyku Bálint 10.C osztályos tanuló és Rozinka László tanár úr („Jó ebédhez szól a nóta”) élőzenével biztosította. A „Szállj el kismadár!” éneklésébe a lektorunk, Luke Larson is bekapcsolódott.

Minden egész órában a filagóriánál Bluetooth telefonos keresés és székfoglaló hívta össze a diákokat. Bár 11 órakor a városi lovas kocsikázás véget ért, a gyerekek legnagyobb örömére megérkezett az iskola udvarára a fagyis kocsi.

A diákok fergetegesen érezték magukat ezen a napon. A nap végén újra összegyűltek a Ballagási téren, ahol Görög Dani diákigazgató közreműködésével a fiatalok megkapták jól kiérdemelt okleveleiket, érmeiket és ajándékaikat.

Mi, DÖK-vezetők örülünk, hogy segíthettünk ennek a napnak a szervezésében és lebonyolításában. Köszönetet mondunk mindazoknak – kiemelten Papp-Soós Andrea DÖK segítő tanárnőnek – , akik munkájukkal segítették ennek a tartalmas diáknapnak a megvalósulását! Köszönjük valamennyi diáknak a nap folyamán tanúsított aktív részvételét!

Kolozsi Imre DÖK elnök

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.