Üzenet a jelenből 1.

Erzsébet tábor – kiváló hangulatban a kórus

Várakozással és izgalommal vette kezdetét 2021. augusztus 2-án, hétfőn 71 fővel és 7 segítővel a Szent László Katolikus Intézményben napközis táborunk.

A napközis Erzsébet tábor keretében idén nagy hangsúlyt kap a művészeti és zenei nevelés, melyért Faragó Sándor kántor, karnagy a felelős.

Változatos programokkal – kézműveskedés, sportvetélkedők, habparty, vízicsata, strand, mozi, kirándulás, éneklés – teszik színesebbé a hetet a szervező- és segítő pedagógusok.

A táborban jól megmutatkozik a gyerekek összetartása, közösségépítése, hiszen a nagyobbak terelgetik és segítik a kicsiket, az újonnan bekerült énekkarosokat örömmel és szeretettel fogadták.

Hetünk a természet- és egészségtudatos életmód jegyében zajlik: közösen kertészkedünk, iskolánk udvarát is gondozzuk, ápoljuk. Az Erzsébet tábor jóvoltából minden nap friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztunk, sokat mozgunk.

Ma csoportképekkel köszönünk be, holnaptól már az életképeket láthatjátok.

Lesznek meglepetések is, megmutatjuk majd azt is, hogy a vidámság mellett a játszva tanulásnak milyen eredményei születnek alkotóműhelyeinkben…J

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.