Gyümölcsöző 2021-2022-es tanévet kívánunk!

A szentlászlós középiskolások számára is ünnepélyes tanévnyitóval, a Szentlélek segítségül hívásával és a lelkipásztorok áldásával kezdődött meg az új tanév.

Kaszásné Tóth Judit intézményvezető közvetítette számunkra fenntartónk, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye új tanfelügyeleti főigazgatójának, Némethné Székely Julianna asszonynak a gondolatait. Három kifejezést ajánlott figyelmünkbe a tanév folyamán:

Amen. Ügyes vagy! Segíthetek?

Azaz: határozza meg életünket az imádságos lelkület. Gyakorta dicsérjük és mindig ismerjük el tanítványaink, diáktársaink igyekezetét! Keresztény mivoltunkból fakadóan legyünk segítőkészek, szolgálatkészek!

Igazgatónő tanévnyitó gondolataiban kiemelte, hogy fedezzük fel talentumainkat és teremjünk jó gyümölcsöket.

Kolozsi Imre, a diákönkormányzat elnöke kedves figyelmességgel köszöntötte a 9. évfolyam tanulóit, a felsőbb éves diákokat pedig a szolgálatkész szeretet gyakorlására kérte. Megköszönte pedagógusainknak azt is, hogy a nyári kikapcsolódás idején is osztoztak a diákok örömeiben a zánkai Erzsébet-táborban.

A szép szavalatok után Bákonyi János atya, Tamás Ferenc atya és Enyedi Beáta tiszteletes asszony adta áldását az ünneplő közösségre és az új tanévre.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.