Vidámságtól hangos a Gólyafészek

Ha Gólyahét, akkor zsongás, sürgés-forgás fogad a Szent Lászlóban.

Már régóta kelepelik az idősebb fajtársak, hogy ezen a héten a kilencedikes gólyák kisebb-nagyobb próbatételekre számíthatnak. A hagyomány szerint a tizenegyedikesek gondosan megtervezik, milyen öltözékekben lesznek a legmenőbbek az ifjú gólyák az iskolában. Naponta újabb és újabb design fogadja a járókelőket a suliban. Az óraközi szünetekben a vicces, szórakoztató feladatok sem maradhatnak el.

Délutánonként szaktárgyi vetélkedők (műveltségi, matek, természettudomány, sport) várják, várták a földszint 1-5. lakóit.

Az osztályok közötti pontverseny helyezéseit az öltözékek, az elvégzett feladatok és a vetélkedők eredményei jelentősen befolyásolják. Szóval még van esély az eredménytábla élére törni.

Mindjárt itt a csütörtök, a játékos Gólyaavató, amikor újabb próbák, változatos feladatok keretében bizonyíthatják az osztályok, melyik a legrátermettebb gólya család. Ekkor a hét legügyesebb osztálya jutalomban részesül.

Pénteken pedig ünnepi szentmise keretében is fogadalmat tesznek a gólyák. De erről a Gólyahírről majd később olvashatunk…

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.