Kedves pályaválasztás előtt álló Nyolcadikosok, kedves Szülők!

ONLINE PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁJÉKOZTATÓ
2020. NOVEMBER 26. 17.00 ÓRA

2020.11.22-én 17:00 órakor a google meet-en keresztül online pályaválasztási tájékoztatót tartunk intézményünk képzéseiről.
A beszélgetésbe 16:45-től lehet becsatlakozni, 17.00 órakor kezdődik a tájékoztató.A beszélgetés adminisztrátora 16:45-től kezdi engedélyezni a becsatlakozni kívánók belépését a beszélgetésbe. Ha késnének  a beszélgetésből, menet közben is tudnak csatlakozni, a beszélgetés adminisztrátora 17:00 óra után is folyamatosan engedélyezi a csatlakozást.A következő online tájékoztatóra 2020. november 26-án 17:00 órakor kerül sor. A beszélgetésbe az alábbi kóddal lehet csatlakozni:
https://meet.google.com/cej-iand-trt

A beszélgetésbe való csatlakozáshoz gmail fiókkal kell rendelkezni. Ha nincs valakinek gmail levelező rendszere, de szeretne részt venni a beszélgetésben, akkor szeretettel kérjük, hogy létesítsen egy gmail fiókot.Ha be vannak jelentkezve gmail fiókukba, akkor a megadott linkre kattintva egyenesen a beszélgetéshez vezet az út, ahol értelemszerűen kövessék az instrukciókat.

Ha az egyszerű elérési útvonalon nem sikerül a csatlakozás, akkor a következő útvonalat kövessék:
A gmailbe belépve jobb oldalt felül a felhasználónév ikonja mellett található 9 pontra kattintva lehet belépni a Google alkalmazásokba. Lefelé gördítve a sávot, megtalálják a kamera ikonnal jelölt Meet alkalmazást. A Meet alkalmazásra kattintva megjelenik bal oldalon az Új megbeszélés és az „Adjon meg egy kódot!” terület. Ebbe kell bemásolni a beszélgetés megadott kódját.A kód bemásolása után  a CSATLAKOZÁS feliratot fogják látni. Erre kattintva fogják látni a képernyőt, jobb oldalt mellette pedig az CSATLAKOZÁS KÉRÉSE feliratot. Miután erre kattintanak, a beszélgetés adminisztrátora engedélyezi a belépést a beszélgetésbe. Arra kérjük a csatlakozókat, hogy a mikrofont legyenek szívesek kikapcsolni a tájékoztató idejére. Ha a prezentáció végén kérdésük merül fel, kapcsolják be a mikrofont és tegyék fel a kérdésüket. A válasz meghallgatása alatt is legyen kikapcsolva a mikrofon, hogy a háttérzajokat ki tudjuk szűrni és jobb minőségű legyen a beszélgetés.

Köszönjük előre is az érdeklődést. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.