Félévi nevelőtestületi értekezlet a Szent László Katolikus Intézményben

A keresztény pedagógus számára oly sok alkalom adódik hivatása tevékenységeinek összegzésére, értékelésére. Mérföldkő minden egyes kezdés és befejezés a polgári évben, az egyházi év fordulópontjain, de a nevelési év jelentős állomásain is.

Hálát érzünk, mikor lehetőségünk van megmutatni eredményeinket, tevékenységeinket egymásnak, kollégáknak, szülőknek. Egyházi intézmény dolgozóiként örömmel tölt el minket az is, hogy Fenntartónk figyelemmel, érdeklődéssel követi nevelő-oktató munkánkat.

2021. február 4-én a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye képviseletében Türk László oktatásszervezési főigazgató úr vett részt intézményünk félévi nevelőtestületi értekezletén. Kollégáink egy része személyes jelenlétével, a tantestület nagyobb része az online térben vett részt az értekezleten.

A lelkivezetőnk, Bákonyi János atya által vezetett ima indította találkozásunkat. Atya kiemelte keresztény nevelésünk, hitéletünk fő sarokpontjait, az intézményvezető-helyettesek, Szabóné Takács Karolina (általános iskola), Suba István (középiskola), Barkóczi Zsolt (szakképzés) és Dudásné Popovics Angéla óvodavezető beszámolói pedig az élményközpontú tanulás eredményeit, a projektpedagógia megvalósításának színtereit is bemutatták intézményünkben.

Kaszásné Tóth Judit intézményvezető összegző gondolataiban kiemelte, hogy kiváló versenyeredményeink, értékközpontú nevelőmunkánk a pedagógusok áldozatos, személyes odafigyelésének köszönhetőek.

Türk László főigazgató úr elégedettségét fejezte ki, hogy gazdag programjainkat, hitéleti tevékenységünket, kiváló versenyeredményeinket a közösségi média révén naprakészen nyomon követheti. Köszönjük elismerő szavait, segítőkész jelenlétét!

Pedagógus kollégáinkat dicséret illeti kiváló szakmai munkájukért, a közösségek szeretetteljes építésért. Köszönjük a nevelő-oktató munkát segítőknek és technikai dolgozóinknak is, hogy hozzájárulnak nevelőmunkánk eredményességéhez, környezetünk egyre szebbé és otthonosabbá tételéhez.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.