Fotópályázatunk eredményei

Kedves Résztvevők!

Köszönjük, hogy a Víz Világnapjára meghirdetett fotóversenyünkre saját fotóitokat beküldtétek, megmutatva általuk azt, hogy hogyan szemlélitek ti a körülöttünk lévő világot!

A szavazás lezártakor megállapított szavazatok alapján a helyezések az alább leírtak szerint alakultak. Részt vevő diákok:

Általános iskola:

Reschner Bence, 7.a, 1. helyezett fotó
Kós Bálint Hunor, 7.b, 2. helyezett fotó
Juhász Hajnalka, 7.a, 3. helyezett fotó

További résztvevők: Bodnár Kristóf, 8.a, Kővári Kamilla, 8.b, Nagy Levente, 8.a, Stefán Dominik Péter, 8.a, Szabó Bence, 7.a.

Középiskola:

Kamarás Klaudia, 10.B, 1. helyezett fotó
Csonka Orsolya, 10.A, 2. helyezett fotó
Maklári Evelin, 10.A, 3. helyezett fotó

További résztvevők: Balogh Lili, 10.A, Bardi Fruzsina, 10.A, Barkóczi Péter, 9.A, Bodnár Dorka, 10.A, Dobos Fruzsina, 10.A, Kiss Máté, 11.A, Szabó Kristóf Áron, 11.A, Szabó Viktória, 9.B, Szűcs Attila, 9.B.

A munkaközösségünk úgy döntött, hogy a meghirdetéssel összhangban és attól még pozitívabb irányban elmozdulva két kategóriában (általános iskola és középiskola) hirdet eredményt. Az első helyezettek minden általuk tanult természettudományos tárgyból (biológia, fizika, földrajz, kémia) kapnak egy jelest, a második helyezettek három természettudományos tárgyból, a harmadik helyezettek kettőből és minden további résztvevő egy tárgyból kap jelest. Kérjük a résztvevőket, hogy emailben jelezzék, melyik tantárgyból kívánják érvényesíteni a jutalmukat!

Köszönjük honlapunk látogatóinak is a szavazatokat!

Reméljük a következő hasonló eseményünk kapcsán még több résztvevőt üdvözölhetünk!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.