Országos filmkészítő verseny győztesei a Művészeti Iskolában

Filmkészítés, jelenetforgatás, storyboard-, reklámkészítés, ezek voltak az ORSZÁGOS ONLINE KOMPLEX MŰVÉSZETI VERSENY fordulóinak feladatai. A művészetoktatásban tanuló diákok számára meghirdetett verseny döntősei közül az első helyezett Jurás Boglárka, a Kisvárdai Weiner Leó Alapfokú Művészeti Iskola képző- és iparművészet tanszakos kilencedik évfolyamos tanulója lett.

Az elődöntőben az Álom című rajzfilm storyboard-ját készítette el és egy jelenet animációját. Az országos döntőn a film reklámanyagának bemutatása volt a feladat. Plakáttal és filmelőzetessel pályázott, amellyel a negyedik korcsoport győztese lett.

Jurás Boglárka

A Kis Picassók Galériájának történetével és annak kakas logójával pályázott Molnár Anna, iskolánk tizedik évfolyamos tanulója, amivel harmadik helyezést ért el.

Molnár Anna

„A kis Picassók vagyunk” című film storyboard-ját készítette el az első fordulóban. A döntőre a Kisvárda főterén reklámként bemutatott óriás kakassal készült flashmob-bal pályázott. Felkészítő tanáruk: Bábás Erika zománcművész, művésztanár.

Mindkét tanuló a Szent László Katolikus Gimnázium diákja, Bogi a 12.E, Anna a 11.A osztályba jár. Gratulálunk a sikeres szerepléshez nekik és felkészítő tanáruknak!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.