Nyílt napokon mutattuk be képzéseinket

November 10-11-én mi, szentlászlós pedagógusok és diákok együtt mutattuk meg az érdeklődő látogatóknak (nyolcadikosok, kísérőtanárok, szülők) értékeink és lehetőségeink, képzéseink jellemzőit. Mindkét nap közös tájékoztatóval kezdődött a díszteremben, ahol Kaszásné Tóth Judit intézményvezető köszöntötte a vendégeket, majd diákjaink ajánlották a nyolcadikosoknak a gimnáziumi tagozatainkat és a technikumi képzéseinket.

A nyílt napokat szorgalmas készülődés előzte meg, a gimnáziumi tagozatokról – matematika-digitális kultúra, biológia-kémia, digitális kultúra, humán (magyar-történelem) és angol nyelv – a bemutató standokon diákjainktól tájékozódhattak a vendégek. Technikumi képzéseinket pedig – pénzügyi számviteli ügyintéző, vállalkozási ügyviteli ügyintéző, informatikai rendszer és alkalmazásüzemeltető technikus – egy taniroda, a Happy Party Kft. képzeletbeli ügyvezetője, rendezvényszervezői, rendszergazdája és menedzserei tevékenység közben mutatták be.

Köszönjük, hogy diákként és pedagógusként egyaránt szolgálatkészen, vidáman, hiteles kommunikációval segítettétek látogatóink választását, tájékozódását.

Köszönjük vendégeink érdeklődését intézményünk iránt!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.