Diákműhely negyedszer – Sebők Szebasztián Marcell fotókiállítása

„A fényképekben szeretem, hogy örökre eltűnt, reprodukálni lehetetlen pillanatokat rögzítenek, melyek szavakkal elmondhatatlanok” – így vall fotószenvedélye motivációjáról Sebők Szebasztián Marcell 13. évfolyamos pénzügyi-számviteli ügyintéző szakos diákunk.

A Szent László újraalapításának 30. évfordulója alkalmából indított kiállítássorozat, a „Diákműhely” adott lehetőséget Marcell bemutatkozására.

A finisszázshoz közeledő tárlat megmutatja a pillanat varázsát, az őszinte rácsodálkozást a szépségre.

Marcell fotóival televíziós műsorokban is találkozhatunk. A Három Határ Híreit, az M1 TV időjárás jelentését, illetve a National Geographic oldalait is többször színesítették már fényképei.

A kiállításra való ráhangolódást a diákönkormányzat szervezésében énekes-zenés produkció és szavalat gazdagította. Garai Gábor: Jókedvet adj! című versét Szakács Szavér 10.B osztályos tanuló előadásában hallhattuk. Rubóczki Petra (11.B) gitár- és Soós Liliána (11.A) énekelőadása hozta el közénk a Republic ft. Bagossy Norbert: Messzi földre vihetnél című számának hangulatát.

Köszönjük Marcellnek, hogy fotóival segít meglátni a rózsatüske bölcsőjében ringatózó esőcsepp varázsát, a Teremtő részletekben tükröződő mosolyát, a természet szent ritmusának szépségét.

Kaszásné Tóth Judit intézményvezető

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.