Második hely a RoboCup EB-n

A Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda három csapata vett részt a Varasdon (Horvátország) megrendezett RoboCup Juinor Európa Bajnokságon.

A CoSpace Preliminary kategóriában a 2. helyet szerezte meg a Dinos nevű csapat. A csapat tagjai: Papik Dalma, Kovács Gréta és Vegera Letícia. Külön dicséret illeti a lányokat azért is, mert végig fegyelmezetten dolgoztak, a felmerülő problémákat ügyesen oldották meg.

A Rescue Simulation kategóriában a 6. helyen végzett a Serverhu.eu elnevezésű csapat, melynek tagjai: Porvázsnyik Tamás és Dudás Levente. Itt szeretnénk köszönetet mondani Krutilla Józsefnek, aki műtétje miatt nem tudott részt venni a versenyen, de a kijutásban az ő munkája is benne volt.

Az OnStage Advanced kategóriában a Mental Breakdown nevű csapatunk nem jutott be a díjazottak közé, a végleges pontszámok alapján a 7. helyen zártak. A csapat tagjai: Molnár Eszter, Barkóczi Péter és Lévai Dávid.

Diákjaink sok tapasztalatot szerezhettek a versenyek során, új barátokra tettek szert, használhatták nyelvtudásukat, új ötleteket meríthettek a további megmérettetésekhez.

Szeretnénk megköszönni az iskola vezetőségének, a fenntartónak, Palánki Ferenc püspök atyának, hogy lehetővé tették a versenyen való részvételt. Köszönjük a diákok rengeteg munkáját, amit a felkészülés és a verseny alatt tanúsítottak. Külön köszönjük a kollégák türelmét és megértését a felkészülésre fordított órák miatt!

Gratulálunk a versenyzőknek és további sok sikert kívánunk!

A diákok felkészítő tanárai:
Pacsuta Tibor és Jurás László.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.