Szent Gellért nap a Szent Lászlóban

Hagyományainkhoz híven ezt a napot idén is a Gólyák ünnepélyes avatásával egybekötött ünnepélyes szentmisével indítottuk.

Középiskolásaink ezt követően elindultak szokásos vándorútjukra, a város különböző helyein kijelölt játékpontokhoz. Minden helyszínen játékos csapatépítő kihívások vártak az osztályokra, akiket osztályfőnökük kalauzolt az egyedi útvonalat megjelölő menetlevél alapján. Minden feladatért pontokat kaptak a csapatok, melyek alapján, ebben az évben, a próbákat legügyesebben teljesítő osztályok: a 11.C, a 11.B és a 9.D lettek. A menetlevelek díszítését is minden évben díjazza a DÖK elnökség. A legszebb menetleveleket a 11.E, a 11.B és a 9.A nyújtotta be a túra végeztével.

A vándorúton minden osztály nagyon jól érezte magát. Az, hogy ez így alakulhatott idén is elsősorban lelkiismeretes, végzős DÖK elnökségi tagunknak, Máté Eszter Katalinnak a gondos odafigyelésén múlott. Külön köszönet ezért neki! Reméljük, lesznek lelkes elnökségi tagok jövőre is, akik szívesen gondozásukba veszik ezt a szép ünnepünket!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.