Ovis vendégek az alsósok farsangján

Nagy izgalomban készülődtek a titkos ajtón való átkelésre ovisaink, hogy az általános iskola tornatermébe átjuthassanak. Az óvónénik persze jól tudják az odavezető utat, így a szentlászlós óvodások, hipp-hopp, az alsósok karneváli felvonulásában és az első osztályosok farsangi lakodalmas műsorában találták magukat.

Nagyobb izgalomban, készülődésben már csak az első évfolyam kisdiákjait találtuk, akik nagy beleéléssel játszották el a leányok-legények farsangi csúfolkodó rigmusait, a lánykérést, lakodalmat, vásározást. Eladó volt a vásárban a mézeskalács, rámás csizma és sok más egyéb, félpénzen árulták a tyúkot, kappant, malackát, barikát, récét, ludat és a pulykát. S mindezt élőzenével, Faragó Sanyi bácsi zongorakíséretével.

Az ovisok vastapssal fogadták a vidám színpadi produkciót. A bevonulástól a meghajlásig profi előadás volt, a Várszínház is megirigyelné ezt a társulatot.

Meglepetés vendégünk Kovács István oktatásszervezési igazgató úr volt, aki egyenesen Debrecenből érkezett, és csak ma, csak itt csodálatos produkciót láthatott.

Köszönjük a felkészítést Jakabné Inci és Nyisztorné Andi tanítónéninek!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.