Megújult a DÖK elnöksége

Az idei tanév Diákközgyűlésén (2022.10.27.) ismét összesereglett a középiskola összes osztálytitkára és helyetteseik, hogy az intézményvezetés képviselőinek (Suba István intézményvezető-helyettes és Rubóczki Attila gazdasági vezető) közvetlenül tegyék fel kérdéseiket, tárják elő kéréseiket, javaslataikat a diákságot érintő iskolai ügyekben.

Voltak kérések, melyek azonnal megoldásra találtak (zárjavítás), más dolgokban kapcsán ígéretet kaptunk a tanév során bekövetkező megvalósulásra (tükrök a lányöltözőbe).

Diákságunk túlnyomó többséggel támogatta az energiatakarékosságot célzó 40 perces órák bevezetését, mely már hatályba is lépett intézményünk működésében.

Belátható közelségbe került a DÖK iroda kivitelezésének megvalósulása is. Az elmúlt nyár során, egy ajtó beépítésével, megtörtént a helyiség okostanteremtől való elszeparálása, és filctollas táblát is kaptunk. Továbbá Ignacia és Frantiska nővérek segítségével még néhány szép állapotú, fiatalos ülőalkalmatosság is hozzánk jutott.

A közgyűlés alkalmával végzős elnökségi tagjaink leköszöntek, így elnökünk, Kolozsi Imre (12.D) és aktív tagunk, Szabó Fanni (12.A) is átadta helyét a lelkes új tagoknak, Horváth Katinkának (9.C), Mester Mírának (10.A) és Révész Viviennek (10.A). A Diákönkormányzat elnöki posztját Molnár Eszter (10.A), a helyettesit Tóth Gabriella (10.A) vette át.

Köszönjük a búcsúzó elnökségi tagjaink eddigi áldozatos munkáját és szívesen várjuk, hogy tiszteletbeli tagként, ahogy idejük engedi, nosztalgikus lelkülettel csatlakozzanak a programjaink segítésébe!

Kívánom, hogy a megújult elnökség megőrizve lelkesedését, töretlen jókedvvel és tevékeny örömmel valósítsa meg a rá váró feladatokat!

Papp-Soós Andrea, DÖK segítő pedagógus

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.