Minden cseppje érték

Minden évben március 22-én középpontba kerül az, ami észrevétlenül, természetszerűleg, ugyanakkor meghatározóan képezi a földi élet alapját. A víz éltet – ez szinte közhely –, de valóban vehetjük ezt magától értetődőnek? A hétköznapokban ritkán gondolunk bele, milyen szerencsések is vagyunk, hogy bennünket körülvesz, és otthonainkban egy mozdulattal elérhető számunkra a tiszta, iható víz.

Minden évben az éltető tiszta víz fontosságára emlékeztet bennünket a víz világnapja. Ez alkalomból, ebben a tanévben „Víz – formák” címmel hirdettünk fotó- és rajzpályázatot. A beérkezett pályamunkák közül, az iskolaközösség szavazatai alapján, az alábbi tanulók értek el helyezést. A nyertes fotókat Máté Beáta Szófia (8.A) és Perényi Luca (8.B) készítették. Külön köszönet illeti Simon Vivient az igényesen elkészített rajz pályamunkáért. Jutalmuk minden természettudományos tárgyból egy-egy jeles osztályzat.

Ebben a tanévben is lehetőséget kaptak a diákok arra, hogy a vízzel kapcsolatos ismeretek kapcsán QR kódos tesztet töltsenek ki. A tesztet sikeresen kitöltők egy választott természettudományos tárgyból órai munka jelesben részesülnek.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.