Ezerarcú Budapest

A 11.D osztály 2024. május 27-én indult el Budapestre a hagyományos kétnapos osztálykirándulására. A vonat nagyon korán, 5.49-kor indult Kisvárdáról, de mindenkinek sikerült időben odaérnie a vasútállomásra.

Első úticélunk a SZENT ISTVÁN BAZILIKA volt, ahol mindenki megcsodálhatta Magyarország egyik legjelentősebb egyházi épületét és a Szent Jobbot. Következő állomásunk a BUBORÉKFOCI lett a Budapest Gardenben, ahol a lelkes csapattagok óriási buborékokba mászva feszülhettek egymásnak. A győzelmet és a talpon maradást semmi sem garantálta, a szórakozást, a sok-sok nevetést viszont annál inkább. Az esti Budapest felfedezése során pedig pár diáknak volt bátorsága felülni a BUDAPEST EYE óriáskerékre is.

A második nap a Városligetben a MAGYAR ZENE HÁZA és NÉPRAJZI MÚZEUM látványos épületeit csodáltuk meg, majd a stílusos SUGAR! cukrászda és cukorkaboltban különleges és finom édességeket kóstolhattunk. Utolsó célállomásunk a LIGHT ART MUSEUM (LAM) volt, ahol mindenkit ámulatba ejtett a fénykiállítás számos varázslatos installációja. Programunkat természetesen szabadprogrammal zártuk a WestEnd City Center-ben. Az osztálykirándulás során az a&o Budapest City Hostelben szálltunk meg, ami eddigi legjobb szállásunknak bizonyult, ízletes svédasztalos reggelivel. Az osztályunkat Pinte Beáta osztályfőnök és Leskovicsné Pocsai Ágnes iskolai védőnő kísérte, akiknek mindent köszönünk. Az osztály tagjai kifáradva, ám rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza.

Géczi Titanilla 11.D

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.