A szentlászlós Gólyák megkezdték 4 éves vándorútjukat a (nem csak a) 9.B diadalával!

Minden évben izgalommal várjuk a gólyaavatót, az idén sem volt ez másképp. A friss, 9. évfolyamos gólyák izgatottan érkeztek, készen állva arra, hogy bebizonyítsák, méltó tagjai az iskolai közösségnek. A nap tele volt izgalmas feladatokkal, kreatív kihívásokkal és nem utolsósorban fergeteges hangulattal!

Érdekes és vidám feladatok

Az események sorát az osztályok bemutatkozása indította, ahol minden csoport saját osztályzászlójával lépett színpadra. Ezek a zászlók nemcsak egyedi és színes dizájnokat mutattak, hanem az osztályok összetartását és kreativitását is tükrözték. Szebbnél szebb művek születtek, amelyek büszkén lobogtak az egész vetélkedő során.

Az osztályfőnökök az idén is új osztályaik múzsájává váltak: diákjaik vicces, de szeretetteljes ódákat zengtek nekik. Voltak ám könnyek mindenki szemében-leginkább a nevetés következtében. Örömmel konstatáltuk, hogy máris milyen szoros kapcsolat alakult ki az osztályok és az osztályfőnökök között.

A vetélkedő is bőven tartogatott kacagásra késztető pillanatokat: a puzzle-kihívás, a táncos feladat, a felfedező körút… zseniális gólyáink minden mozdulatából sütött az energia és a lelkesedés!

A zsűri nehéz helyzetben volt

Ahogy az várható volt, a zsűri dolga nem volt könnyű. Az osztályok minden feladatot teljes szívvel-lélekkel oldottak meg, kreativitásuk és lelkesedésük pedig mindenkit lenyűgözött. Hosszas tanácskozás után végül a zsűri meghozta a döntést: a győztes osztály nem más lett, mint a 9.B! Gratulálunk nekik a fantasztikus teljesítményhez!

A jól megérdemelt szórakozás

A vetélkedő után azonban nem ért véget a móka. Az esti diszkóban a résztvevők végre kiengedhették a fáradt gőzt, és felszabadultan táncolhattak a legjobb zenékre.

Ez a gólyaavató nemcsak a versenyről szólt, hanem arról is, hogy az új diákok belépnek az iskola nagy közösségébe. A vetélkedőkön keresztül szorosabbra fűződtek a kötelékek az osztálytársak és a tanárok között, ami egy igazán emlékezetes tanévkezdetet eredményezett.

Már most mindenki alig várja, hogy mit hoz a következő év!

Csonka Andrea DÖK segítő pedagógus

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.