Tájékoztató a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletéről

A koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat lehetőséget ad az intézményeknek, hogy 2020. március 16. napjától a szülők igényei alapján, indokolt esetben megszervezze a gyermekek, tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét.

Az intézményünk az alsós tanulók számára 2020. március 17. kedd reggeltől, rendkívül indokolt esetben tud ügyeletet biztosítani. (pl. mindkét szülő ugyanabban a nappali munkarendben dolgozik, illetve részt vesznek a vészelhárításban). Az igényeket formanyomtatványon, a kérelem indoklásával elektronikus úton kell jelezni az intézmény vezetőjének.

A gyermekeket 9-10 fős csoportokba osztjuk, hogy az esetleges megfertőződéseket elkerüljük.

Felhívjuk a figyelmet: beteg gyermeket az ügyeleti rend szerint sem fogadunk!

Mindannyiunk egészségének védelme érdekében azoknak a gyermekeknek a felügyeletét nem tudjuk biztosítani, akik vagy akik szülei az elmúlt 14 napban külföldről érkeztek haza.

Büntetőjogi következményeket vonhat maga után, ha az engedély megadására vonatkozó felelősségteljes döntést befolyásoló tényeket a kérelem benyújtója nem hoz az intézményvezető tudtára.

Kérjük szíves megértésüket és felelősségteljes döntésüket!

Tisztelettel:

Kaszásné Tóth Judit intézményvezető

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.