Pályaválasztási tájékoztatók középiskolás diákjainknak

Számos felsőoktatási online eseményen vehettek részt felsőbb éves diákjaink az elmúlt hónapban.

Novembertől intézményünkben is több alkalommal volt lehetősége találkozni 11-12. évfolyamos diákjainknak a különböző felsőoktatási intézmények képviselőivel.

A hagyományokhoz híven Dr. Schmerz István neveléstudományi szakértő a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskola képzéseit, többek között a hittanár-nevelőtanár képzést mutatta be diákjainknak november 11-én.

Az ELTE és a CORVINUS Egyetem hátrányos helyzetű fiataloknak szóló Szabó Kálmán Programját egyetemi hallgatók mutatták be érdeklődő diákjainknak november 15-én.

Nagy szeretettel láttuk vendégül novemberben 19-én volt tanítványunkat, Bákonyi Mariannát, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem elsőéves hallgatója. Köszönjük, a részletes tájékoztatókat az egyetemi karokról, campusokról és az egyetemi diákéletről.

December 11-én Dr. Jóna György egyetemi docens tartott tájékoztatót a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karáról, a Társadalomtudományi és Szociális Munka tanszék sokoldalú képzési profiljáról.

A pályaválasztást a Pedagógiai Szakszolgálat által szervezett pályaorientációs képzések, kérdőívek és konzultációk is folyamatosan segítik.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.