Nyílt nap a Szent Lászlóban

A Szent László Katolikus Általános Iskola leendő elsős pedagógusai nyílt tanítási napon mutatkoztak be az érdeklődő szülőknek. Mindennapi oktató- nevelő munkájuk sokszínűségét, az intézmény által kínált lehetőségeket igyekeztek előtérbe helyezni a tanítási órákon.

A 4.a osztályos tanulók Simonné Jónás Krisztina és Krakkné Varga Csilla tanító nénik irányításával egy sokszínű, mozgalmas, játékos feladatokkal tarkított tanítási órán engedtek betekintést mindennapi  munkájukba. A gyerekek nagy magabiztossággal, ügyesen kapcsolódtak be Kriszti néni változatos, angol nyelvű játékaiba, majd Csilla nénivel egy virtuális séta során, érdekes matematikai feladatok segítségével ismerkedtek London nevezetességeivel. A vidám, jó hangulatú órán a tanulók bizonyították jártasságukat az angol nyelv és a matematika világában egyaránt.

A 4. b-ben Ficsóriné Koleszár Szilvia és Tóthné Ténai Zsuzsanna tanító nénik a Sakkpalota program képességfejlesztő eszközeivel tették élményszerűvé az órát. Érdekes, változatos feladatokon és munkaformákon keresztül pillanthattak be a szülők az osztályban folyó munkába. Rácsodálkozhattak negyedikeseink anyanyelvi és matematikai tájékozottságára. Megtapasztalhatták, hogy a játékos tanórákon a gyerekek milyen kiegyensúlyozott, szeretetteljes légkörben, egymásra figyelve dolgoznak.

A tanórák után kötetlen beszélgetésre került sor, ahol a szülőkben felmerülő kérdésekre Kaszásné Tóth Judit intézményvezető és a tanító nénik válaszoltak. Bemutatták az iskola lehetőségeit, sajátosságait.

Köszönjük az aktív szülői érdeklődést, szeretettel várjuk Önöket a január 24-én 17 órakor tartandó összevont szülői értekezletünkre!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.